Danas je u našoj zbornici bio jako emotivan dan. Naša koleginica, profesorka srpskog jezika i književnosti, Milunka Nuna, kako je svi zovemo, otišla je u penziju. Milunka je u našoj školi radila punih 35 godina, izvela je brojne generacije đaka, bila je divna profesorka i koleginica, koja je uvek plenila toplinom, elegancijom, osmehom i pozitivnom energijom. Želimo joj da zadrži svoj pozitivan duh i poručujemo joj da će nam jako nedostajati! ŽIVELA! 

 

 

Упознавање са “ПАМЕТНОМ ТАБЛОМ“

     Милан Недељковић, професор физике, одржао је данас презентацију о предностима и манама интерактивне табле. Том приликом је и своје колеге обучио у коришћењу исте. Ово је начин на који добар професор сарађује са модерном технологијом. Излагање се састојало из два дела. Први део који је дао одговор на питање „Зашто нам је потребно увођење овог наставног средства у редовну наставу“ и дела који је дао одговор на питање „Како се користи интерактивна табла?“

20150227 134338

Садржај: Преузми;

Презентација: Презуми;

 

Право на живот и различитост


    
     У четвртак, 19.фебруара 2015.године, са почетком у 12.30 часова у библиотеци "Радоје Домановић" у Тополи, професорка српског језика и књижевности Ана Ђурић, одржала је предавање "Право на живот и различитост".

Опширније...

 

  • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


  • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ


    tel: 034/6811-035
    fax:034/6811-035
    mail: ss.kraljpetar1@open.telekom.rs
    Радно време: 7:00-15:00h

    site bottom