diStory

sl2Centar za urbani razvoj iz Beograda posetio je srednju školu „Kralj Petar I” u Topoli u okviru međunarodnog projekta diStory - Digitalne priče malih istorijskih gradova, podržanog od strane Evropske unije i programa Kreativna Evrope.

Опширније: diStory

Međunarodni dan pismenosti

"Biblioteka naše škole je obeležila 8. septembar, međunarodni dan pismenosti. Vredne ruke i malo mašte naše učenice 3/5 Anđele Marinković stvorile su pano posvećen važnosti opismenjavanja ljudi."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zagrljaj

zagrljaj
Ученици СШ „Краљ Петар I“ су започели волонтерски рад у установи „Загрљај“. Сарадњу са овом установoм покренули су школски педагог и професорка грађанског васпитања. Приликом прве посете ученици су имали прилику да се упознају и друже са корисницима овог дневног центра за децу ометену у развоју и особе са инвалидитетом. Наредну посету „Загрљају“ средњошколци су искористили за уређење дворишта центра, али и за прославу рођендана нове другарице.

Волонтерским радом у „Загрљају“ наши ученици су показали емпатију и хуманост ослободивши се предрасуда када су у питању особе са сметњама у развоју. Више фотографија погледај овде.

 

 

  • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


  • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ


    tel: 034/6811-035
    fax:034/6811-035
    mail: ss.kraljpetar1@open.telekom.rs
    Радно време: 7:00-15:00h

    site bottom