Активности

За Гаврила
Ученичка задруга се заједно са нашим суграђанима, људима великог срца, прикључила
хуманитарном базару у циљу прикупљања средстава за малог Гаврила.
Провели смо пријатан дан вођени емоцијама и жељом да Гаврило што пре добије терапију која му је потребна.
 
Заједно до Гаврилове победе!
 
 
 
 

Васкршњи базар

Вредне руке наших ученика и ментора су припремиле занимљиве производе за празничне дане. Поред васкршњих украса у понуди су били домаћи џемови, слатка, сокови, сапуни, магнети и још много тога.

Задовољни смо продајом, а пре свега подршком и одушевљењем свих оних који су нас посетили.

Хвала Вам!

Видимо се ускоро!

Уједињени можемо све

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић 2. априла 2021. године је посетио општину Топола. Повод посете министра Кркобабића била је презентација Програма подршке развоју задругарства доделом бесповратних средстава за унапређење пословања и технолошки развој задруга на читавој територији Републике Србије.

Скуп коме су присуствовали пољопривредници и представници Удружења са територије општине Топола одржан је у скупштинској сали Општине. Поред министра Кркобабића о Програму и задругарству уопште говорили су и председник Академијског одбора за село, академик Драган Шкорић и председник Задружног савеза Србије, Никола Михаиловић. Тијана Нешић, в.д. помоћник министра, изнела је присутнима допунске детаље Програма. Добродошлицу гостима пожелео је председник општине Игор Петровић. По завршетку овог дела посете, председник Петровић се са гостима упутио у село Војковци, где су посетили ЗЗ “Војковци 2018.”

У скупштинској сали председник Игор Петровић је пожелео добродошлицу гостима.

            Испред наше Ученичке задруге, састанку су присуствовали директор школе Милош Петковић, професорка Ивана Степановић и ученици Јована Марковић и Милан Марковић. У разговору са министром, ученици су представили активности Задруге и уручили пригодан поклон- корпу са нашим призводима.

        Подршка ресорног министартва је од велике важности за развој задругарства, унапређење пословања и већу видљивост у земљи и региону.

      Наша Ученичка задруга припрема много изненађења. Будите уз нас!

УЧЕНИЧКА ЗАДРУГА “ОПЛЕНАЧКА ВИЗИЈА” 2019

РТВ СУНЦЕ – Ученичка задруга “Опленачка визија”